Політика конфіденційності та захисту персональних даних
1. Загальні положення

Конфіденційність користувачів нашого веб-сайту має велике значення для нас, і ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення її захисту. Дані правила пояснюють, як ми використовуємо вашу персональну інформацію.

Політика складена відповідно до ст. 6, 8, 10, 11 Закону України «Про захист персональних даних» та визначає порядок обробки персональних даних та заходи по забезпеченню безпеки персональних даних , що вживаються Олексишином Олексієм Осиповичем (далі - Оператор).

Сайт - сукупність графічних і інформаційних матеріалів , а також програм для ЕОМ і баз даних , що забезпечують їх доступність в мережі інтернет за адресою https://webxpress.com.ua
Ця Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі - "Політика") пояснює, як Оператор збирає, використовує, передає, зберігає персональні дані, які ми автоматично отримуємо, коли ви використовуєте Сайт, або які можуть бути безпосередньо надані нам вами за допомогою Сайту.

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Погоджуючись із використанням файлів-cookie при першому відвіданні нашого веб-сайту, відповідно до положень Політики, ви надаєте нам дозвіл на використання файлів-cookie при кожному вашому наступному візиті.

Відвідуючи Сайт, ви приймаєте нашу Політику та дозволяєте Оператору збирати, використовувати і розкривати інформацію про вас відповідно до цілей, що вказані нижче.
Якщо ви відвідуєте даний Сайт, то ви автоматично погоджуєтесь з даною Політикою та її умовами. Якщо ви не погоджуєтесь з даною Політикою та її умовами, то ви маєте залишити цей Сайт.

Цим ви також надаєте згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджуєте, що є повідомлені про порядок та мету, а також інші умови
Користувач - будь-який відвідувач веб сайту https: //webxpress.com.ua .

2. Оператор може обробляти такі персональні дані Користувача

  • Прізвище , ім'я , по батькові;
  • Номери телефонів;
  • Також на сайті відбувається збір і обробка знеособлених даних про відвідувачів (в т.ч . Файлів «cookie») з допомогою сервісів збору інтернет-статистики (Google Analytics, Facebook Business та інших).
  • Перераховані вище дані далі по тексту Політики об'єднані загальним поняттям Персональні дані.

3. Цілі обробки персональних даних

• Мета обробки персональних даних Користувача – надання безкоштовної консультації в межах діяльності Оператора та уточнення деталей замовлення та співпраці.
• Також Оператор має право направляти Користувачеві повідомлення про нові продукти і послуги, спеціальні пропозиції і різні події. Користувач завжди може відмовитися від отримання інформаційних повідомлень, направивши Оператору лист на адресу електронної пошти webxpressua@gmail.com з позначкою «Відмова від повідомлень про нові продукти та послуги і спеціальні пропозиції ».
• Знеособлені дані користувачів, що збираються з допомогою сервісів інтернет-статистики, служать для збору інформації про дії користувачів на сайті, поліпшення якості сайту та його змісту .

4. Права суб'єкта персональних даних

Оператор доводить до відома Користувача про його права, як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме:
  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Якщо ви знаходитесь на території ЄС, за GDPR (Загального регламенту про захист персональних даних) ви маєте право:
  • вимагати надання доступу до ваших персональних даних, які нами
  • зберігаються, їх видалення або виправлення;
  • бути поінформованими, яка обробка ваших персональних даних відбувається;
  • обмежувати обробку ваших персональних даних;
  • на портативність ваших персональних даних;
  • подати скаргу до відповідного наглядового органу.

Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення свої персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яка була вами надана Оператору відповідно до цієї Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо ваших персональних даних, які обробляються, будь-ласка, звертайтеся за адресою: webxpressua@gmail.com .

5. Порядок збору , зберігання , передачі та інших видів обробки персональних даних

Безпека персональних даних , які обробляються Оператором, забезпечується шляхом реалізації правових , організаційних і технічних заходів, необхідних для виконання в повному обсязі вимог чинного законодавства в області захисту персональних даних.
  • Оператор забезпечує збереження персональних даних і приймає всі можливі заходи , що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб .
  • Персональні дані Користувача ніколи , ні при яких умовах НЕ будуть передані третім особам , за винятком випадків , пов'язаних з виконанням чинного законодавства .
  • У разі виявлення неточностей в персональних даних , Користувач може актуалізувати їх самостійно , шляхом направлення Оператору повідомлення на адресу електронної пошти Оператора webxpressua@gmail.com з позначкою «Актуалізація персональних даних».
  • Термін обробки персональних даних є необмеженим . Користувач може в будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних , направивши Оператору повідомлення за допомогою електронної пошти на електронний адресу Оператора webxpressua@gmail.com з позначкою «Відкликання згоди на обробку персональних даних».
  • Оператор обробляє персональні дані Користувача тільки в разі їх заповнення та / або відправки Користувачем самостійно через спеціальні форми , розташовані на сайті https://webxpress.com.ua . Заповнюючи відповідні форми і/ або відправляючи свої персональні дані Оператору, Користувач висловлює свою згоду з даної Політикою.
  • Оператор обробляє знеособлені дані про Користувача в разі , якщо це дозволено в налаштуваннях браузера Користувача (включено збереження файлів «cookie» і використання технології JavaScript ).

6. При роботі Сайту використовуються файли Сookie

Cookie – це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт. Файли Сookie допомагають виміряти ефективність Сайту, вдосконалити та налаштувати контент, зробити використання Сайту зручнішим для вас.

Файли Сookie, які ми використовуємо:
Сесійні файли Сookie. Ці файли Сookie існують лише протягом сеансу. Вони зникнуть з вашого пристрою, коли ви вимкнете його або закриєте веб-переглядач.
Постійні файли Сookie. Ці файли Сookie залишаються на вашому комп'ютері навіть після закриття веб-переглядача або вимкнення пристрою. Вони активуються щоразу, коли ви відвідуєте Сайт і мають унікальний ідентифікатор.
Це необхідно для індивідуалізації функціоналу Сайту, наприклад, збереження бажаної для вас мови. За допомогою такої ідентифікації ми визначаємо, що це той самий користувач, але вона не дає нам можливості встановити, хто це, і визначити вашу особу.

Cookie-файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики:

Для оперативної доставки, більш якісного відображення і детального аналізу контенту на Сайті, Оператор користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Twitter, Alphabet Inc., Gemius та інші.

Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли Cookie на пристрої користувача, під час роботи на Сайті. Слід звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів Cookie, які використовуються цими сервісами. Всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися, відвідавши інтернет ресурси компаній поданих вище.

7. Прикінцеві положення

  • Користувач може отримати будь-які роз'яснення по питаннях, що стосуються обробки його персональних даних, звернувшись до Оператора за допомогою електронної пошти webxpressua@gmail.com .
  • В даному документі будуть відображені будь-які зміни політики обробки персональних даних Оператором. Політика діє безстроково до заміни її новою версією .
  • Користувач, перейшовши на сайт, прийняв умови цієї Політики, враховує та згоден з тим, що дана Політика може час від часу змінюватися. Просимо вас час від часу ознайомлюватись із цією Політикою для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.
  • Актуальна версія Політики в вільному доступі розташована в мережі Інтернет за адресою https://webxpress.com.ua/privacy-policy .
Made on
Tilda